Gastheer

In de jaren 70 maakte dhr. Barry Lai de oversteek van Hong Kong naar Nederland. Na zijn opleiding deed hij ervaring op in verschillende restaurants in den lande. Vanaf de overname van de Golden River in februari 1999 verwezenlijkte hij zijn wensen dat vorm kreeg in het huidige restaurant, het interieur, de sfeer en de kaart.

Dhr. Lai, of Barry, de voornaam zoals hij door de meeste gasten wordt aangesproken, is een hoffelijke heer die u advies geeft in de ruime keuze van de kaart en de bijpassende wijn. Ook veraangenaamt hij uw bezoek met live gezongen ballades.

Enkele jaren terug nam dhr. Lai deel aan een karaoke wedstrijd voor Chinezen in Nederland. Na een zenuwslopende avond nam hij voor een 2000 koppig publiek de eerste prijs in ontvangst. Ook vertegenwoordigde hij Nederland in een Europees Chinees songcontest, waar hij helaas net naast de prijzen greep.

Vandaag de dag combineert hij zijn hobby met zijn werk en is het sindsdien zijn handelsmerk geworden om af en toe in het restaurant de microfoon ter hand te nemen. Het heeft enige aandacht mogen genieten in de omgeving getuige een redactioneel stuk uit het Rotterdams Dagblad van 31 juli 1999.

Pin It on Pinterest

Vind je Golden River leuk?

Deel het dan met je vrienden!